Dan otvorenih vrata projekta ICT-AAC

Objavljeno: Petak, 1. studenog 2013.

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će projekt ICT-AAC otvoriti svoja vrata za sve zainteresirane za problematiku potpomognute komunikacije. Ovim započinje niz aktivnosti koje će se periodički događati s ciljem da pružimo svim posjetiteljima priliku za osobno upoznavanje s razvijenim aplikacijama. Tako se mogu  upoznati s načinom njihovog korištenja, a imaju i mogućnost postavljanja pitanja, savjetovanja i diskusija vezano uz različite aspekte područja potpomognute komunikacije i informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Dan otvorenih vrata će se održati u subotu 9.11.2013. godine od 10-13 u ugodnom i jesenje obojanom ambijentu Znanstveno–učilišnog kampusa na Borongaju, u prostorijama Centra za rehabilitaciju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta (Borongajska cesta 83f, Zagreb). Prostor je pristupačan, a na kampusu nema problema s parkiranjem.

Program otvorenog dana:

  1. Osobno upoznavanje posjetitelja s aplikacijama i tehničko savjetovanje vezano uz uređaje na kojima se aplikacije mogu koristiti
  2. Savjetovanje s logopedima i rehabilitatorima o načinima korištenja aplikacija i potpomognute komunikacije
  3. Upoznavanje s udrugama– suradnicima na projektu

Ujedno Vas želimo obavijestiti da će drugi otvoreni dan projekta biti u prosincu na Filozofskom fakultetu (datum ćemo objaviti tijekom studenog), pa se nadamo da ćete naći vrijeme da nas posjetite.