Kompetencijska mreža ICT-AAC

Objavljeno: Utorak, 21. srpnja 2015.

Sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, udruge i poduzeća, suradnici na IPA-projektu ICT-AAC „Kompetencijska mreža zasnovana na informacijsko-komunikacijskim tehnologijama za inovativne usluge namijenjene osobama sa složenim komunikacijskim potrebama“, uspostavili su Kompetencijsku mrežu ICT-AAC kako bi se ostvario kontinuitet suradnje i omogućilo da znanja i tehnologije pridonesu osobama sa složenim komunikacijskim potrebama.

Članovi Kompetencijske mreže ICT-AAC surađivat će u obrazovanju, istraživanju, razvoju i inovacijama, a posebice zajedničkim nastupima u pripremi i provedbi projekata te uspostavljanju i održavanju izravnog dijaloga s europskim i nacionalnim tijelima državne vlasti i agencijama odgovornima za razvoj uključivog društva.

Kompetencijska mreža ICT-AAC otvorena je članovima iz poslovne, akademske i istraživačke zajednice te udrugama civilnog društva. Ako ste zainteresirani za članstvo u Kompetencijskoj mreži Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .