Održana prva javna prezentacija projekta MULTI-SKLAD

Objavljeno: Nedjelja, 8. studenog 2015.

MULTI-SKLAD je NOVI projekt Kompetencijske mreže koja se izgradila na platformi projekta ICT-AAC

Na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu (5. studenog 2015.) održana je prva javna prezentacija projekta „Usklađivanje roditeljstva i poslovnog života putem multidisciplinarnih socijalnih usluga“ (MULTI-SKLAD).

Voditeljica doc. dr. sc. Jasmina Ivšac Pavliša uputila je pozdravnu riječ te prikazala rezultate uspješno provedenog ICT-AAC projekta iz kojeg je proizišao projekt MULTI-SKLAD. Uspjeh prethodnog projekta postignut je temeljem multidisciplinarne suradnje više sastavnica Sveučilišta u Zagrebu stoga je veliko zadovoljstvo što se uspješna suradnja nastavlja.

Pozdravnu riječ uputili su i predstavnici partnerskih institucija, doc. dr. sc Vedran Podobnik u ime tima Fakulteta elektrotehnike i računarstva te ravnateljica Zorana Butorac ispred Dječjeg vrtića Ivana Brlić Mažuranić iz Slavonskog Broda.
Projektna menadžerica Ivana Rašan Sladoljev predstavila je glavne aktivnosti i ciljeve projekta. Projektne aktivnosti su usmjerene na organizaciju poludnevnih boravaka za djecu sa složenim komunikacijskim potrebama i provedbu edukativnih radionica za roditelje. Cilj je roditeljima osloboditi vrijeme kako bi mogli stjecati nova znanja i na taj način konkurirati na tržištu rada. 

U neformalnom druženju nakon službenog dijela prezentacije, svi prisutni (korisnici projekta (roditelji koji skrbe o ovisnom članu obitelji), studenti, stručnjaci iz suradničkih ustanova te svi članovi nositelji projekta, partneri i suradnici) razmijenili su iskustva i očekivanja od projekta.