Završnica projekta INNOSID u Budimpešti

Objavljeno: Petak, 16. rujna 2022.

Tangram innosid logo

Završnica projekta INNOSID (Inovativna rješenja zasnovana na novim tehnologijama za poboljšanje društvene uključenosti osoba s invaliditetom) održana je od 29. do 30. kolovoza u Budimpešti. Na završnom sastanku sudjelovali su svi članovi konzorcija kojeg čini 6 institucija višeg obrazovanja iz Hrvatske (uključujući članove Laboratorija ICT-AAC s FER-a i Sveučilišta u Dubrovniku), Španjolske, Francuske, Portugala i Mađarske te jedna nevladina organizacija (Hrvatska zajednica za Down sindrom). Na sastanku smo se reflektirali na ključne aktivnosti i rezultate projekta te smo raspravili o budućim daljnjim suradnjama.

Također, prezentirana je nova aplikacija ICT-AAC Gibalica, dostupna na hrvatskom i engleskom jeziku, a koja služi za poticanje fizičke aktivnosti u svrhu povećanja motoričkih vještina krajnjih korisnika.

Ovom prilikom zahvaljujemo svim članovima koji su sudjelovali na projektu i doprinijeli uspješnom privođenju ovog ERASMUS+ projekta kraju.

Više o projektu i samim rezultatima pročitajte na službenim stranicama INNOSID projekta na sljedećoj poveznici: Rezultati projekta INNOSID.