POLITIKA PRIVATNOSTI ICT-AAC APLIKACIJA

Ovom politikom privatnosti definirano je korištenje aplikacija za mobilne uređaje razvijenih u okviru "Kompetencijske mreže ICT-AAC" (ICT-AAC aplikacije). ICT-AAC aplikacije usmjerene su na pomoć osobama sa složenim komunikacijskim potrebama u komunikaciji, edukaciji i društvenom uključivanju.

 

Koje podatke ICT-AAC aplikacije prikupljaju i kako ih koriste?

ICT-AAC aplikacije trebaju pristup kameri, mikrofonu i podacima na mobilnim uređajima. Pristup kameri koristi se za fotografiranje simbola ili elemenata priča koje korisnici mogu dodati u ICT-AAC aplikacije kako bi ih personalizirali. Pristup mikrofonu koristi se za snimanje zvučnih zapisa koji se dodjeljuju simbolima ili elementima priča. Pristup podacima na mobilnom uređaju koristi se kako bi se fotografije i zvučni zapisi pohranili na uređaj odnosno dohvatili s uređaja i integrirali u ICT-AAC aplikacije. Svi navedeni podaci koriste se i pohranjuju isključivo na mobilnom uređaju i koriste se isključivo za ICT-AAC aplikacije, bez ikakvog prijenosa izvan uređaja ili dijeljenja s drugim osobama, uslugama ili aplikacijama.

 

Osobni podaci korisnika

ICT-AAC aplikacije od korisnika ne traže nikakve osobne podatke te ih na bilo koji način ne prikupljaju i ne obrađuju.

 

Prikupljaju li ICT-AAC aplikacije lokacijske podatke?

ICT-AAC aplikacije ne prikupljaju podatke vezane uz lokaciju mobilnog uređaja.

 

Imaju li druge usluge, aplikacije ili osobe pristup podacima prikupljenim u okviru ICT-AAC aplikacija?

Svi podaci koji se prikupljaju u okviru ICT-AAC aplikacija pohranjeni su isključivo na mobilnom uređaju na kojem su i prikupljeni te se u niti jednom trenutku ne prenose s mobilnog uređaja. Prema tome, druge usluge, aplikacije ili osobe ne mogu pristupiti podacima putem ICT-AAC aplikacija.

 

Kako ICT-AAC aplikacijama mogu zabraniti pristup kameri, mikrofonu ili podacima?

Ako ICT-AAC aplikacijama želite zabraniti pristup kameri, mikrofonu i podacima na mobilnom uređaju to možete učiniti uklanjanjem ICT-AAC aplikacija s mobilnog uređaja. Za to možete koristiti uobičajen način uklanjanja aplikacija na operacijskom sustavu koji koristite.  

 

Zadržavanje i upravljanje podacima

Podatke koje ICT-AAC aplikacije prikupljaju ne pohranjujemo na našim poslužiteljima već se nalaze isključivo na korisničkim mobilnim uređajima. Prema tome, ne provodimo zadržavanje niti upravljanje korisničkim podacima.

 

Sigurnost vaših podataka

Svi podaci koje ICT-AAC aplikacije prikupljaju pohranjuju se na mobilnom uređaju korisnika i ne dijele se ni na koji način putem ICT-AAC aplikacija. Podaci ICT-AAC aplikacija pohranjeni na mobilnom uređaju sigurni su jednako kao i svi ostali podaci na korisničkom mobilnom uređaju.

 

Promjene

Zadržavamo pravo promjene ove politike privatnosti iz bilo kojeg razloga. O promjeni ćemo vas obavijestiti osvježavanjem politike na ovoj stranici. Predlažemo da periodički provjerite eventualne izmjene u politici privatnosti na ovoj stranici, obzirom da nastavak uporabe ICT-AAC aplikacija podrazumijeva slaganje sa svim izmjenama politike privatnosti.

 

Vaš pristanak

Korištenjem ICT-AAC aplikacija slažete se s uvjetima navedenim u ovoj politici privatnosti. 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja vezana uz privatnost prilikom korištenja ICT-AAC aplikacija, molimo kontaktirajte nas elektroničkom poštom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .